Roland Garros 2022

ROLAND GARROS 2022

ALL-IN NAAR DE GRAND SLAM ROLAND GARROS 2022 VANAF € 99,-

Altijd al een keer een Grand Slam willen bezoeken? Dat kan! Wij organiseren dit jaar weer een complete busreis naar Roland Garros 2022 in Parijs. We hebben een bus voor maximaal 50 personen voor donderdag 26 mei (hemelvaart). Vol = Vol

Schrijf je in
Prijslijst roland garros 2022

Losse tickets Roland Garros 2022

Liever op eigen vervoer naar Roland Garros? Ook dit verzorgen wij. Boek hier jouw losse tickets voor de Roland Garros 2022 buitenbanen.

Losse tickets

EVENT DETAILS

DATUM

26 mei 2020

Locatie

Parijs

Busreis incl. ticket

Vanaf € 99,- pp

Losse tickets

Van 23 t/m 30 mei
€ 60,- per stuk

Wij leveren ook maatwerk!

Wil jij zelf met een groep gaan en/of op een andere dag en zou je ook graag vervoer geregeld willen hebben. Ook dat kunnen wij voor je regelen. 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Programma

Het is een compleet verzorgde dagtrip, dat betekent dat we vroeg zullen vertrekken en rond middernacht weer terugkomen. We vertrekken vanaf Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch en komen daar uiteraard ook weer terug.

03.00 uur Vertrek vanaf Maaspoort
10.00 uur Aankomst Roland Garros (Parijs)
20.00 uur Vertrek vanuit Roland Garros (Parijs)
02.00 uur Aankomst Maaspoort

Prijzen - ALL IN naar Parijs vanaf € 99,-

De busreis naar Roland Garros start vanaf €99,- per persoon. Er zijn diverse mogelijkheden. Alle tickets hebben recht op de tribunes van alle buitenbanen. Maar we bieden ook de mogelijkheid om om jouw ticket te upgraden met toegang tot één van de stadia. Hier rechts vind je een overzicht van alle prijzen en mogelijkheden. Het overzicht van de prijzen is ook terug te vinden op het inschrijfformulier

LET OP: Op het inschrijfformulier schrijf je in eerste instantie in voor de buitenbanen, deze kaarten kunnen wij met zekerheid bestellen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om aan te geven of je jouw ticket wil upgraden naar een stadionticket, zo ja welke? In een later stadium is het namelijk mogelijk voor ons om de kaarten te upgraden naar een stadionticket. Echter krijgt het Franse volk eerst die mogelijkheid. Daarom kunnen wij hier geen garanties geven dat dit ook daadwerkelijk gaat lukken. Maar we doen uiteraard ons uiterste best!

Court Philippe Chatrier

Court Suzanne Lenglen

Court Simonne Mathieu